Kund Galleri

Bilderna är klickbara.

Vill du vara med här?? Fota din hund i kläder som jag har sytt och skicka in till Mig.

Det här är Wilda. Hon är en engelsk cocker spaniel och har en massa päls som behöver lite skydd så att den inte blir blöt och därmet kyler ner henne på våren.
Wilda har även ett halsband med sitt namn på.
 

 

Saga är en flatcoated retrivier.

Även Mascot är en flatcoated tetrivier.

 

Detta är Dexter. Han är en America Hairless Terrier och bor i Umeå.

 

 

Lukas är en Chihuahua. Eftersom han är kille har han ibland lite svårt med att kissa rakt, därför har han galon på frambenen.

Lukas har även en dubbeloverall med fleece foder och yttertyg av bomull.
 

 

Detta är Evita, hon är en pälsad psp och en duktig agility tjej. För henne (och andra agility hundar) är det viktigt att inte bli kall mellan passen. så även om man har päls kan en overall vara bra att ha.

 

 
Det här är Tellus (i grönt) och Korim (i blått) dom är båda kinesiska nakenhundar. Korims overall är en dubbel overall med yttertyg i bomull och huva. Tellus overall är i fleece med en dragkedja placerad lite som dekoration i halsen.
 

 

Det här är Molly. Hon är en tös av rasen Chinese Crested. Hennes matte säger "Jag är fortfarande så övernöjd att det är rent löjligt!" Molly har en egen sida.

Dom tre nedre bilderna snodde jag från Mollys sida. Dels ser man hur overallen ser ut på undersidan. Och dels så ser man hur underbara Molly trivs i sin overall.

 

Sidan 2